DDWV staat voor 'Door De Weeks Vliegen'. Enerzijds is er DDWV om het weekend wat te ontlasten en anderzijds om collegavliegers in staat te stellen om vanaf Malden duurvluchten te maken. Het plan is om van maandag t/m vrijdag startcapaciteit aan te bieden. De weekenden en feestdagen zijn voor clubactiviteiten.

Vanaf half april tot eind augustus zal er op iedere doordeweekse dag met goed overlandvliegweer bij voldoende interesse een vliegbedrijf opgezet worden. De leden van de Nijac hebben zich ingezet om gezamenlijk het kader te leveren om dit mogelijk te maken. Aan de hand van de aanmeldingen wordt 's avonds besloten of er de volgende dag gevlogen wordt. Tijdens wedstrijden, kampen of andere activiteiten zullen de mogelijkheden om te starten beperkt of zelfs afwezig zijn in overleg met de organisatie. 

Wil je komen vliegen, stuur ons dan uiterlijk om 19.00 uur op de voorafgaande dag een verzoek per email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.. Wij laten dan later op de avond (in principe voor 22 uur) weten of er voldoende gegadigden zijn. Als je al langer van tevoren weet dat je wilt komen vliegen, laat het ons dan gerust eerder weten...

Zet in dat mailtje ook altijd een telefoonnummer waar we je kunnen bereiken.

De briefing is om 10.30u

Verdere informatie ten behoeve van gastvliegen en het vliegveld kun je hieronder vinden bij de documenten.

Er wordt van uitgegaan dat je een current GPL bezit, de benodigde vliegervaring hebt en lid bent van een door het KNVvL erkende zweefvliegvereniging.

  • De startkosten bedragen 30 euro, via onze pinautomaat te betalen.