Zweefvliegen bij de Nijmeegse Aeroclub in Malden

 

De Nijmeegse Aeroclub werd opgericht in 1954 en is nog altijd actief op het Maldens Vlak, gelegen in de bossen tussen Nijmegen, Malden en Groesbeek. Op deze website vind je alles wat je wilt weten over zweefvliegen, de club, het veld en meer! De NijAC telt ongeveer honderd leden, mensen van alle leeftijden, uit alle lagen van de bevolking en uit alle stadia van een zweefvliegcarrière. Neem eens een kijkje bij de verhalen als je meer wilt weten over wat die zweefvliegers allemaal uitspoken..

 

Zweefvliegen leren bij de Nijmeegse aeroclub? Als je interesse hebt neem dan contact op met Joost Rutten (This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.), onze coördinator ledenwerving.

 

Een keertje met ons meevliegen kan ook, dan kun je zien hoe mooi dit stukje Nederland is. Je ziet de waalbrug bij Nijmegen en hoe in de IJstijd de gletsjer alle heuvels in de omgeving heeft gevormd. De Heumense Schans met zijn mooie stervorm. Of gewoon het mooie uitzicht over deze streek.

 

Genoeg te beleven bij de NijAC, dus kom eens langs en beleef het mee!