e inschrijving voor 2023 staat open: aanmeldformulier

 

 Heb je ook zin om tijdens de zomervakantie je vliegkunsten te meten met andere vliegers? Schrijf je dan in voor de zomerwedstrijden 2023!

 

De wedstrijden worden gehouden vanaf 16-07 (openingsbriefing op 15-07) tot en met 22-07. De week van de vierdaagse in Nijmegen. Genoeg vertier voor de ophalers en genoeg vertier voor de onverhoopte dagen met slecht weer.

 

De infrastructuur op Malden is iets waar we trots op zijn en ideaal voor meerdaagse activiteiten, zoals kampen en wedstrijden. Het campingterrein is ingericht: een mooie grasmat met de nodige dennen voor voldoende schaduwplekken en ruim voldoende elektra. Ons camping sanitair, met dames- en herentoiletten, douches, wastafels, afwas plekken, een wasmachine, drop voor chemische toiletten, etc zorgt voor een week comfortabel kamperen. Daarnaast biedt het terras bij de Zweef Inn natuurlijk alles waar de ophalers en fans gedurende de dag behoefte aan hebben.

 

De ervaring die we hebben met de sportieve en gezellige interactie tussen verschillende niveaus, ambities en jong en oud, willen we verder uitbouwen. Daarom ben jij van harte welkom bij de Zomerwedstrijden 2023!

 

Wij zin er in ieder geval klaar voor en hebben er zin in!